Despre mine

Astăzi vă împărtășesc povestea mea.

Am început de la -zero și acum sunt manichiurist, pedichiurist stilist protezist unghii tehnice, trainer, asistent medical și antreprenor.

Acum aproape 12 ani am revenit în Romania după  aproape 10 ani petrecuți în Spania. Aveam doar voința, motivația si dragostea pentru unghii. Fără alte avantaje, cu foarte puține resurse financiare sau relații în oraș. După acești 10 ani petrecuți peste hotare mai aveam doar o prietenă aici în țară, căreia vreau să-i mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat ~ Alina. Totul era străin!

Aveam experiența în a mă adapta și a lucra cu publicul așa că m-am mobilizat chiar dacă auzeam în jurul meu  “… și acum, ce o sa faci cu manichiura” eu am continuat să cred în mine și în sinele meu suprem.

Experiența acumulată am folosit-o la construirea brandului @Mariaa Ianoș Nails Studio&Academy devenind fondatoarea scolii cu același nume.

Am urmat cursuri de perfecționare și școlii din: Romania, Rusia, Ucraina și Spania cu traineri internaționali.

Ca și trainer în acești ani am instruit și îndrumat cursantele să se descopere profesional si personal. Cursurile mele îmbina cunoștințe in Nail Art si psihologie. M-au ajutat și formările în NLP, COACHING și PUBLIC SPEAKER.

Industria artiștilor Nail Art este una dura, iar concurența acerba. Însă este loc sub soare pentru toata lumea, iar dacă îmi vei urma pas cu pas metodele predate în cadrul cursurilor mele cu siguranță îți vei găsi locul în aceasta minunata lume.

Ți-am pregătit multiple cursuri fizice și online în care te învăț cum să-ți câștigi locul in Industria Beauty. Cu exemple din povestea mea si prin ceea ce am învățat de-a lungul timpului. Cu pasi concreți pe care-i poți urma chiar dacă esti la inceput de drum.

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!