Pedichiură la 360°

Învață să lucrezi sigur, repede și eficient

Cum să faci o pedichiură estetică ideală în mai puțin de o oră [curs practic pas cu pas]

Pedichiurile pe care le faci nu ies cum vrei, orice ai face?


Ești copleșită de problemele care apar atunci când lucrezi și nu știi cum să găsești soluții bune, care să-ți mulțumească clienții și să te liniștească?

 

Probabil ai văzut că e o mare diferență între pozele cu unghii scoase din revistă și realitatea de care te lovești când e nevoie să faci TU astfel de pedichiuri, care să fie și pe placul clienților.

 

Am fost în locul tău. Știu cum e să nu ai încredere de sine, să nu știi dacă pedichiurile tale sunt suficient de bune, iar frica de a greși sau clienții nemulțumiți să te paralizeze.

 

Dacă nu știi ce faci, în ce ordine e bine să lucrezi și cu ce ustensile, îți poți infecta, răni și enerva clienții. Acest lucru îți va distruge reputația și poți avea probleme legale. 

 

Dacă nu-ți îmbunătățești tehnica și încrederea de sine riști să te îmbolnăvești și să-ți supui clienții unor pericole foarte mari!

 

De un renume pătat scapi greu, iar problemele legale îți vor cauza stres și te vor face să pierzi timp, bani și energie. 

 

 

 

 

 

Poate ții instrumentele cu neîncredere sau nici nu știi că îți lipsesc unele instrumente, iar asta îți cauzează confuzie, stres și nervi.

Sau nu ai idee cum să lucrezi cu pielea bolnavă și nu recunoști tipurile de unghii pe care e important să le eviți cu orice preț, pentru a nu cauza pericole foarte mari.

 

Merită să fim sclavii vorbei “Las’ că merge și așa…”?

Să fim realiști: problemele de mai sus NU se vor rezolva de la sine! Din contră, ele se vor mări tot mai mult, până când vom pierde COMPLET controlul, dacă nu facem nimic în privința asta.

 

Crede-mă, nu vrei să fii una dintre persoanele care va realiza într-o zi că pasiunea sa pentru unghii s-a transformat într-o viață plină de HAOS, PERICOL, AUTOSABOTARE, FRICĂ și NEÎNCREDERE!

 

Din fericire, TOATE problemele de mai sus au soluții testate, pe care le-am obținut din experiență, aplicându-le cu succes de multe ori.

 

Domeniul pedichiurii ascunde multe secrete fascinante, cunoscute de puțini oameni. Adevărul e că cei care au succes în acest domeniu fac unele lucruri foarte diferit.

 

Aceștia au claritate în gândire, o mentalitate sănătoasă și se adaptează cu ușurință schimbărilor. În plus, folosesc anumite tehnici sau proceduri, care îi ajută să aibă clienți mulțumiți și să creeze pedichiuri superbe și sigure, în mai puțin de o oră.

 

 


De la frică la excelență, împlinire și prosperitate
Îți spun cu deschidere povestea care stă în spatele specialistei care sunt azi


Am fost și eu la început, la fel ca tine. Știu cum se simte. Știu ce zic oamenii când începi, mai ales cei care nu înțeleg că EȘTI PASIONATĂ de pedichiură.

Parcă totul s-a întâmplat ieri… 

 

Eram paralizată de frică. Voiam cu orice preț să NU greșesc. În consecință, greșeam mai mult și mai des…

 

Ajunsesem să-mi spun “Munca mea nu e suficient de bună” și devenisem foarte, foarte perfecționistă. În același timp, ardea în mine dorința de a fi antreprenoare. Îmi doream foarte mult să am propria mea afacere. 

 

Voiam să fiu mai independentă. Voiam să împărtășesc pasiunea și cunoștințele mele cu alte femei dornice de progres. Însă, îmi plăcea prea mult să dețin controlul. 

 

De aceea, progresam mult mai puțin decât puteam cu adevărat. Parcă eram într-o mașină de curse, dar mergeam înainte cu frâna de mână trasă. Chiar și atunci când lucrurile funcționau foarte bine tot găseam ceva care nu era ok, ceva ce nu era… PERFECT.

 

Îmi amintesc că mă uitam pe Instagram la niște unghii superbe. Voiam să fac și eu astfel de unghii și încercam tot mai mult, dar mie nu-mi ieșeau ca în poze…

 

Doar mai târziu am aflat că de fapt acele fotografii și multe altele erau editate și reprezentau un standard nerealist, pe care nu urma să-l ating niciodată. Acea informație lipsă mi-a deschis ochii: dacă nu sunt educată nu o să ating excelența niciodată.

 

Presiunea perfecțiunii și a controlului + dorința de educație erau tot mai mari, până când…

 

…am știut că trebuie să fac o schimbare RADICALĂ!

 

Eram loială pasiunii mele, așa că mi-am propus să fac tot ce ține de mine pentru a reuși să fac pedichiuri excelente, corecte și sigure, în timp ce mă bucur de călătorie.

 

Am participat la cursuri de dezvoltare personală, care m-au ajutat să-mi stăpânesc mintea și emoțiile. Pe lângă asta am învățat pedichiură de la specialiști din străinătate.

 

Adevărul e că oricât de determinată eram, nimeni și nimic nu-mi garanta succesul sau un viitor mai bun. Cu toate acestea, am vrut să risc și să văd ce iese. Era mai dureros să nu risc deloc și să mă întreb mereu “Ce-ar fi dacă…”, decât să risc și să pierd.

 

Asta te invit și pe tine, draga mea: riscă! Știu că ești pasionată de ceea ce faci. Știu că îți plac unghiile frumoase. Știu că ești creativă. Lumea are nevoie de tine și de munca TA! Riscă și viața le va aranja pe toate, în ordinea potrivită și la momentul potrivit. 

 

Educându-mă și lucrând cu emoțiile mele am învățat treptat să las controlul și să-mi dau voie să fac erori, în timp ce calitatea muncii mele creștea tot mai mult. De atunci afacerea și viața mi s-autransformat complet în bine. 

 

Acum pot munci eficient, cu relaxare și să fac bani frumoși din asta. În cursul meu te sprijin și pe tine să faci pedichiuri ideale, corecte și sigure + îți arăt cum să te bucuri de munca ta și să faci mai mulți bani din asta.

Pedichiură la 360°: cursul care te va ajuta să excelezi în domeniul pedichiurii

Soluția la problemele care poate nici nu știi că există

 

Rezolvarea pentru toate provocările de mai sus ți-o ofer sub forma unui curs online experiențial. E o călătorie de 2 luni, în care ne vom vedea o dată/săptămână. Te voi ghida cu blândețe, răbdare și calm, pas cu pas. 

Vei face parte dintr-un grup select, în care ne sprijinim reciproc constant și vei primi teme utile, care te vor ajuta să integrezi ceea ce înveți în curs.

 

Nu cred în întrebări greșite și de aceea vei avea ocazia în timpul cursului să-mi spui nelămuririle, iar eu îmi voi folosi toată experiența pe care o am la dispoziție pentru a-ți da răspunsuri utile. Îți ofer un feedback sincer, care te va ajuta să-ți atingi obiectivele. 

 

La finalul cursului vei putea face cu ușurință o pedichiură estetică în mai puțin de o oră. Astfel vei economisi energie + timp și vei putea câștiga mai mulți bani. Viitorul începe acum, nu mâine. 🙂

 

Cursul e pentru tine dacă ești o pedichiuristă începătoare sau de nivel mediu și vrei să lucrezi mai organizat, mai repede și mai eficient. O să ai parte atât de teorie, cât și de practică. Schimbarea te așteaptă. 

 

 

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Înscriere integrală – 897 RON doar 697 RON

Înscriere în rate – 2 x 397 RON (a doua rată se achită peste doua saptamani de la inscriere) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Cine sunt eu: OMUL din spatele specialistului

 

Hai să ne conectăm de la om la om

 

Mă numesc Mariaa Ianoș, sunt pedichiuristă certificată internațional și practic această meserie de peste 11 ani. Am început când aveam 30 de ani și de atunci sunt într-un proces de îmbunătățire continuă. 

 

Fac ceea ce fac deoarece sunt foarte pasionată de pedichiură și vreau să împărtășesc bucuria și roadele acestei meserii cu persoane dornice de progres & iubitoare de frumos. 🙂

 

De-a lungul timpului am ajutat multe cursante să evolueze pe plan personal și profesional. Tot ce predau am testat și îți pun la dispoziție experiența mea concretă, pe care am dobândit-o în 11 ani plini de succese, eșecuri și multă muncă muncă.

Te pot învăța cum să evoluezi mai repede, cum să-ți fidelizezi clienții și să ai parte tot mai mulți oameni noi care îți vor serviciile.  Cum te ajută acest curs

Beneficiile pe care le obții dacă aplici ceea ce te învăț

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 Esența cursului - structura în detaliu

Te învăț cum să cureți, dezinfectezi și sterilizezi instrumentele. Astfel veți fi în siguranță, atât tu, cât și clienții tăi. Sterilizarea e fundația esențială pe care vom pune restul cunoștințelor. Cei care nu își sterilizează corect instrumentele riscă să se îmbolnăvească sau să le facă rău clienților.

Vei învăța cum să îți creezi un spațiu de lucru igienic, armonios și frumos. Îți spun și de ce instrumente ai nevoie pentru a face pedichiura ideală mai repede de o oră. Îți arăt și ce instrumente să folosești pentru fiecare tehnică în parte, deoarece astfel poți lucra mai rapid și eficient.

Știai că unghiile și părul cresc chiar și după ce murim? Surprinzător, nu-i așa? Vei învăța bazele anatomiei unghiei și a pielii + structurile lor. Aceste lucruri te vor ajuta mult deoarece îți vei mări încrederea de sine, vei inspira profesionalism clienților și o să poți alege cu încredere cea mai utilă abordare de lucru pentru fiecare tip de unghie în parte.

Știai că multe boli se văd în unghiile de la picioare, chiar și cu 2 ani înainte ca acestea să aibă un impact puternic asupra corpului? În unghii se poate vedea chiar și un început de CANCER sau diferite deficiențe din corp.

Tu ești printre singurele persoane care vede picioarele clienților. De aceea, te antrenez să identifici problemele pe care le au aceștia și să decizi dacă e sigur să le faci pedichiură sau dacă e mai înțelept să-i trimiți la doctor. În unele cazuri nu trebuie să-i faci clientului pedichiură SUB NICI O FORMĂ!

Vei învăța cum să cureți și să pregătești unghia naturală pentru a crea o pedichiură durabilă, sigură și frumoasă. În plus, îți arăt și cum să tai unghiile CORECT.

Dacă nu faci asta poți încarna unghiile clienților sau să le provoci neplăceri. Vei afla și când e nevoie să tai unghiile drept și când rotund, iar pe deasupra îți zic de ce aceste lucruri sunt importante.

Dacă pregătești unghiile corect aderența materialului e mai bună și pedichiura rezistă mai mult. Vei învăța cum să finisezi unghiile corect și să îndepărtezi surplusul de material. Toate aceste lucruri fac pedichiurile durabile și foarte frumoase.

Vei învăța și cum să aplici oja semipermanentă sub eponichium și cum s-o sigilezi corect, pentru a nu curge și a arăta frumos. Diferența dintre amatori și profesioniști e că cei mai buni din domeniu se asigură că pedichiurile sunt impecabile până în cel mai mic detaliu. Împreună vom învăța să observăm și să stăpânim lucrurile mici care fac o diferență mare.

Îți arăt cum să acționezi atunci când materialul uscat cade în cuticulă și cum să repari alte erori care pot apărea atunci când faci pedichiuri. Multe greșeli au soluții dacă gândești pozitiv și creativ.

Aceasta e realizată doar cu ajutorul unor capete de freză, asemenea celor pe care le folosesc dentiștii. Freza te ajută să faci lucrări impecabile cu ușurință, iar la scurt timp după ce ați făcut cunoștință va deveni cea mai bună prietenă a ta. Îți arăt cum să alegi freza potrivită pentru fiecare tip de unghie în parte.

Aici folosești atât capetele de freză, cât și forfecuța. Utilizezi și soluții keratolitice, care curăță bine. Te învăț să alegi soluțiile potrivite și să folosești corect forfecuța.

Vei învăța care sunt cele mai frecvente probleme ale picioarelor și cum poți folosi această informație în avantajul tău. Vom cunoaște și aprofunda împreună toate tipurile de piele de pe tălpi și o să învățăm cum să curățăm tălpile corect.

Vei descoperi dacă te sabotezi pierzând vremea și o să afli cum poți lucra mai repede, ușor și eficient. Pe deasupra, îți arăt și cum să dozei corect materialele cu care faci pedichiura. E important ca dozajul să fie cel potrivit, altfel unghiile vor fi urâte, se pot dezlipi sau încreți, ori materialul poate curge.

Îți spun ce informații e nevoie să obții de la clienți pentru a știi ce produse să folosești pentru fiecare pedichiură în parte și ce metodă de lucru să alegi. De exemplu, la diabetici sângerarea e mai rapidă și se oprește greu, iar unele produse pot să le facă rău. Dacă nu știi ce faci riști să infectezi clientul sau să ai probleme cu legea (malpraxis).

Vei învăța cum să identifici tipurile de clienți și cum să te porți cu fiecare tip de personalitate în parte pentru ca aceștia să fie mulțumiți și să se întoarcă la tine. Dacă sunt foarte mulțumiți unii chiar te vor recomanda cunoscuților.

În plus, îți ofer tehnici concrete cu ajutorul cărora poți identifica cu exactitate nevoile clienților tăi. Dacă nu cunoști tipurile de clienți și nevoile acestora, e posibil să-i pierzi și ei să meargă la competitorii tăi care cunosc și folosesc aceste lucruri.

Înveți care e cea mai bună soluție ca să treci peste momentele critice. 

Ce să faci atunci când lucrurile nu ies exact așa cum vrei și cum să te adaptezi astfel încât să ajungi totuși la cele mai bune rezultate pentru client. 

Bonusuri din inimă

Te răsfăț cu drag cu niște resurse valoroase extra 
  • Cartea mea, “Pedichiură la 360°” în format fizic. Te va ajuta să înțelegi mai bine domeniul pedichiurii și va contribui mult la evoluția ta pe toată durata cursului. Transportul îl plătesc eu, pe tot teritoriul țării;

  • Cursul meu de cârlionți și linii fine, care te ajută să realizezi design-uri de unghii senzaționale;

  • Diplomă de participare, care va marca un final minunat, în care tu vei fi o pedichiuristă mai experimentată, încrezătoare și împlinită;


  • Te învăț cum să masezi repede picioarele clienților, la finalul pedichiurii. Masajul te va diferenția de alte pedichiuriste și îți vor face clienții să plece de la tine mai relaxați și binedispuși. Acest masaj poate fi și un avantaj cu ajutorul căruia îți poți crește prețurile;


  • Te învăț cum să gândești pentru a avea mai mulți bani & clienți și pentru a progresa constant în domeniul pedichiurii;

  • Îți arăt ce ai de făcut concret dacă vrei să ai un venit mare din pedichiură și cum să oprești autosabotarea financiară;


  • Te învăț cum să scapi de frica de a lucra cu forfecuța, cu capetele de freză și alte obiecte tăioase;

  • Îți arăt cum să faci poze atractive și să te promovezi eficient pe Facebook și Instagram, pentru a scoate în evidență munca ta. Voi dezvălui și trucuri testate din marketing, care m-au ajutat să am mai mulți clienți.

  • Ofer și o secțiune de întrebări și răspunsuri, în care îți răspund la curiozitățile sau nelămuririle pe care le ai;


WhatsApp Image 2021-03-24 at 23.41.53

Lucrăm în același domeniu, iar asta ne face ALIATE, nu adversare. Toate aceste bonusuri valorează 650 RON, iar eu ți le ofer gratuit, fără nici un fel de așteptare. 


Fac asta deoarece vreau să evoluezi cât mai mult, să te bucuri de proces și să dai mai departe bucuria unei pedichiuri de calitate. Am fost și eu în locul tău și sunt foarte recunoscătoare că pot să-ți ofer o parte din magia pedichiurii.


Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 897 RON doar 697 RON

Înscriere în rate – 2 x 397 RON (a doua rată se achită peste doua saptamani de la inscriere) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Garanția supremăGarantez fără nici un fel de ezitare pentru tot cursul

Dacă din orice motive după ce te-ai înscris te răzgândești, îți dau banii înapoi fără să ezit. Această garanție e valabilă 14 zile din momentul în care te-ai înscris la curs.

 

Ce spun oamenii despre munca mea

 

 Împărtășesc cu tine o mică parte din părerile celor pe care i-am ghidat 

Cât mă bucur și eu că am făcut acest curs cu tine! Acum am o soluție pentru fiecare problemă cu care vine pacientul
Cel mai mult mi-a plăcut felul de a explica al doamnei Maria, nu ai cum să nu întelegi, în al doilea rând exigenta, contează foarte mult când cineva îți corectează greselile și vrea să inveti o tehnică bună și să ai lucrări de TOP. Recomand din suflet pe doamna Mariaa Ianos este diferită prin felul ei de a explica, vrea să înveți ceva nu doar să ai o diplomă pe perete!!!!
Alina
Super din toate punctele de vedere! Mi-a plăcut cursul mult era tocmai ce căutam.
Cristina

Să recapitulăm

Un scurt rezumat a tot ce am spus


 

Dacă vei merge în continuare pe o cale plină de confuzie și neîncredere câți bani vei pierde oare în timp? 

 

Mii de lei? Zeci de mii? Mai mult? 

 

Problemele, stresul și sărăcia te pot copleși în totalitate dacă nu faci o schimbare radicală chiar acum. Pedichiuristele care investesc în educația lor și se îmbunătățesc constant vor fi mereu cu un pas înaintea celor care nu o fac. Din fericire, ai și tu ocazia să fii cu un pas înaintea limitărilor din interiorul tău.

 

Acum e momentul să înveți să faci o pedichiură estetică ideală în mai puțin de o oră și să lucrezi sigur, repede și eficient, bucurându-te din plin de călătorie. 🙂

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 897 RON doar 697 RON

Înscriere în rate – 2 x 397 RON (a doua rată se achită peste doua saptamani de la inscriere) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

 Contactează-mă acum

Îți răspund cu răbdare, calm și drag la orice întrebare legată de participarea la curs

 

CLIENȚII GARANTEAZĂ CALITATEA

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!