Ce este Ureea?

Datorită efectelor sale benefice, ureea se numără printre cele mai cunoscute substanțe naturale care au fost utilizate din cele mai vechi timpuri atât în ​​terapia tulburărilor pielii, cât și în scopuri cosmetice. Ureea este un produs metabolic inodor. Ureea are multe utilizări în produsele noastre, acest ingredient este doar un motiv pentru care produsele GEHWOL sunt atât de eficiente.

Ne place să credem că fiecare dintre produsele GEHWOL are propria rețetă, ureea ajută la legarea ingredientelor din fiecare produs. Ureea rupe, de asemenea, legătura celulară cu pielea uscată și excesiv de uscată, împreună cu aducerea umezelii în zonă.

Îngrijirea pielii cu uree

Dacă conținutul de uree al pielii scade, acest lucru poate fi echilibrat cu produse de îngrijire care conțin uree. Cu toate acestea, condiția prealabilă este ca crema să conțină o cantitate suficientă de lipide. Această așa-numită bază lipidică asigură eliberarea uniformă a substanțelor active pe întregul strat de calus. În afară de influența sa majoră asupra umidității pielii, ureea înmoaie și hidratează excesul de calus, detașează solzii pielii și calmează mâncărimea. Ureea a fost folosită în Produsele GEHWOL pentru îngrijirea picioarelor de mulți ani, prima dată fiind 1983.

Lasă un răspuns

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!