Pedichiură Medicală și Tehnica Fir de Titan

Învață să lucrezi sigur, repede și eficient cum să faci o pedichiură medicală și corectarea unghiilor încarnate/deformate în mai puțin de o oră, astfel încât serviciile tale să fie calitative și complete, ca tu să câștigi mai mult

Pedichiurile pe care le faci nu ies cum vrei, orice ai face?

Ești copleșită de problemele care apar atunci când lucrezi și nu știi cum să găsești soluții bune, care să-ți mulțumească clienții și să te liniștească?

Probabil ai văzut că e o mare diferență între tutorialele la anumite tehnici pentru: unghiile cu probleme, tălpi problematice, călcâie crăpate, unghii încarnate și abordarea acestora, scoaterea colțurilor când le scoatem, când nu și cum rezolvăm problemele dureroase ale clienților, bătăturile subunghiale și interdigitale, cum ajutăm clienții cu unghii încarnate prin corectarea acestora și realitatea de care te lovești când e nevoie să faci TU astfel de pedichiuri, care să fie și pe placul clienților.


Am fost în locul tău. Știu cum e să nu ai încredere de sine, să nu știi dacă pedichiurile tale sunt suficient de bune, iar frica de a greși sau clienții nemulțumiți să te paralizeze.

Orele prea multe de lucru și lipsa timpului petrecut cu familia au făcut ca o bucată bună din copilăria fiicei mele, ea să meargă fără mine în concedii.

Multe femei mai ales după pandemie își fac pedichiură estetică acasă, singure sau pedichiura estetică este de sezon.

Vremurile se schimbă și pedichiura estetică pierde teren în fața pedichiurii medicale și a sistemelor de corectarea unghiilor încarnate și deformate. Pedichiura estetică este un moft, în schimb pedichiura medicală și sistemele pentru unghiile deformate și încarnate este o necesitate.

Între ași plăti o factură sau o pedichiură estetică oare ce ar alege o clientă? Adică între o necesitate- factura și un moft- pedichiura estetică. Atunci noi pedichiuristele avem nevoie de servicii care să fie o necesitate.

Dacă nu știi cum să faci, în ce ordine e bine să lucrezi și cu ce instrumente, îți poți infecta, răni și enerva clienții. Acest lucru îți va distruge reputația și poți avea probleme legale. 

De un renume pătat scapi greu, iar problemele legale îți vor cauza stres și te vor face să pierzi timp, bani și energie.

Poate ții instrumentele cu neîncredere sau nici nu știi că îți lipsesc unele instrumente, iar asta îți cauzează confuzie, stres și nervi.

 


Îți pare pedichiura grea și complexă, îți lipsește o structură, un plan, o rețetă după care să știi să abordezi: unghiile încarnate, scoaterea colțurilor atunci când este cazul și ce tratamente/abordări să folosești, bătăturile subunghiale sau cele în talpă, frica de colțuri și unghii dezlipite, curățarea cuticulelor ale unghiilor cu probleme.Sau nu ai idee cum să lucrezi cu călcâie crăpate, și cum să cureți unghii cu probleme sau teama că o să cureți prea mult, să recunoști tipuri de onicomicoze și abordarea acestora corect.

Realizarea unei pedichiuri ți se pare o muncă scârboasă și greoaie, că este o luptă să câștigi mai mult sau cine o să plătească pentru servicii mai scumpe, că nu o să ai clienți, că ai nevoie de o sumedenie de instrumentar.

Merită să fim sclavii vorbei “Las’ că merge și așa…”?

Să fim realiști: problemele de mai sus NU se vor rezolva de la sine! Din contră, ele se vor mări tot mai mult, până când vom pierde COMPLET controlul, dacă nu facem nimic în privința asta.

 

Crede-mă, nu vrei să fii una dintre persoanele care va realiza într-o zi că pasiunea sa pentru pedichiură s-a transformat într-o viață plină de HAOS, PERICOL, AUTOSABOTARE, FRICĂ și NEÎNCREDERE!

 Din fericire, TOATE problemele de mai sus au soluții testate, pe care le-am obținut din experiență, aplicându-le cu succes de multe ori.

 Domeniul pedichiurii ascunde multe secrete fascinante, cunoscute de puțini oameni. Adevărul e că cei care au succes în acest domeniu fac unele lucruri foarte diferit.

 Aceștia au claritate în gândire, o mentalitate sănătoasă și se adaptează cu ușurință schimbărilor. În plus, folosesc anumite tehnici sau proceduri, care îi ajută să aibă clienți mulțumiți și să creeze pedichiuri superbe și sigure, în mai puțin de o oră.

 

De la frică la excelență, împlinire și prosperitate

Îți spun cu deschidere povestea care stă în spatele specialistei care sunt azi

DAR NU ESTE FLOARE LA URECHE!

Am fost și eu la început, la fel ca tine. Știu cum se simte. Știu ce zic oamenii când începi, mai ales cei care nu înțeleg că EȘTI PASIONATĂ de pedichiură.

Parcă totul s-a întâmplat ieri… 

Eram paralizată de frică. Voiam cu orice preț să NU greșesc. În consecință, greșeam mai mult și mai des…

Ajunsesem să-mi spun “Munca mea nu e suficient de bună” și devenisem foarte, foarte perfecționistă. În același timp, ardea în mine dorința de a fi evolua. Îmi doream foarte mult să am propria mea afacere. 

Voiam să fiu mai independentă. Voiam să împărtășesc pasiunea și cunoștințele mele cu alte femei dornice de progres. Însă, îmi plăcea prea mult să dețin controlul. 

De aceea, progresam mult mai puțin decât puteam cu adevărat. Parcă eram într-o mașină de curse, dar mergeam înainte cu frâna de mână trasă. Chiar și atunci când lucrurile funcționau foarte bine tot găseam ceva care nu era ok, ceva ce nu era… PERFECT.

Îmi amintesc că urmăream diverse tutoriale cu diverse tehnici care de altfel îmi plăceau foarte mult, însă ceva îmi lipsea. Voiam să fac și eu astfel de cazuri și încercam tot mai mult, dar mie nu-mi ieșeau ca în acele tutoriale…

În România nu existau cărți despre pedichiură de unde puteam să învăț, nu existau nici cursuri sau specializări, doar pedichiura clasică. Simțeam că vreau mult mai mult. Clienții meu aveau nevoi de care eu nu eram foarte sigură cum pot să-i ajut.

Acea informație lipsă mi-a deschis ochii: dacă nu sunt educată nu o să ating excelența niciodată.

Presiunea perfecțiunii și a controlului + dorința de educație erau tot mai mari, până când…

…am știut că trebuie să fac o schimbare RADICALĂ!

Eram loială pasiunii mele, așa că mi-am propus să fac tot ce ține de mine pentru a reuși să fac pedichiuri excelente, corecte și sigure, în timp ce mă bucur de călătorie.

Era timpul să fac ceva, să schimb ceva. Cum petrecusem 10 ani în Spania unde auzisem prima oară despre podologie, am plecat la specializări în podologie în Spania.

 

Am participat și la cursuri de dezvoltare personală, care m-au ajutat să-mi gestionez mintea și emoțiile.

Adevărul e că oricât de determinată eram, nimeni și nimic nu-mi garanta succesul sau un viitor mai bun. Cu toate acestea, am vrut să risc și să văd ce iese. Era mai dureros să nu risc deloc și să mă întreb mereu “Ce-ar fi dacă…”, decât să risc și să pierd.

Asta te invit și pe tine, draga mea: riscă! Știu că ești pasionată de ceea ce faci. Știu că îți place pedichiura. Știu că ești creativă. Lumea are nevoie de tine și de munca TA! Riscă și viața le va aranja pe toate, în ordinea potrivită și la momentul potrivit. 

Educându-mă și lucrând cu emoțiile mele am învățat treptat să las controlul și să-mi dau voie să fac erori, în timp ce calitatea muncii mele creștea tot mai mult. De atunci afacerea și viața mi s-au transformat complet în bine. 

Acum pot munci eficient, cu relaxare și să fac bani frumoși din asta. În cursul meu te sprijin și pe tine să faci pedichiuri medicale ideale, corecte și sigure, tehnica pentru unghiile deformate și încarnate + îți arăt cum să te bucuri de munca ta și să faci mai mulți bani din asta.

Pedichiură Medicală și Fir de Titan

Află Metoda care te va ajuta să excelezi în domeniul pedichiurii

Te invit într-o călătorie de 4 săptămâni alături de mine în care să dau 100% lucrând împreună și devii un pedichiurist complet și de top!

Te invit să muncim pe o structură clară și testată!

 Soluția la problemele care poate nici nu știi că există

Rezolvarea pentru toate provocările de mai sus ți-o ofer sub forma unui program de mentorat-curs online-live experiențial în care am pus toate tehnicile medicale învățate, experiența mea și tehnicile descoperite la scaunul de pedichiură, am creat produse care mă ajută să am o tehnică simplificată și rezolvarea tuturor problemelor atunci când vorbim de bătături subunghiale, calozități, keratoze, hiperkeratoze sau ce mai vreau să curăț să pot folosii doar un singur produs, astfel încât cheltuielile să fie minime.

E o călătorie de 1 AN, în care ne vom vedea o dată săptămână online- live. În zilele miercuri, de la ora 20:00 în jur de 2 ore, vei avea acces la live-uri dacă nu poți fii prezentă de fiecare dată. Te voi ghida cu blândețe, răbdare și calm, pas cu pas.

Vei face parte dintr-un grup select, în care ne sprijinim reciproc constant și vei primi teme utile, care te vor ajuta să integrezi ceea ce înveți în curs. La fiecare curs live vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie să le execuți.

Nu cred în întrebări greșite și de aceea vei avea ocazia în timpul cursului și după să-mi spui nelămuririle, iar eu îmi voi folosi toată experiența pe care o am la dispoziție pentru a-ți da răspunsuri utile. Îți ofer un feedback sincer, care te va ajuta să-ți atingi obiectivele. 

La finalul cursului vei putea face cu ușurință o pedichiură medicală, vei știi cum să aplici un sistem pentru unghiile încarnate și deformate, vei știi cum să scoți un colț când este nevoie și abordarea acestora, cum să-și trateze clientul acasă astfel de probleme și cum îl poți ajuta tu. Astfel vei economisi energie + timp și vei putea câștiga mai mulți bani. Viitorul începe acum, nu mâine. 🙂

Cursul e pentru tine dacă ești o pedichiuristă care vrea să evolueze și vrei să lucrezi cu tehnici moderne în pedichiură, mai organizat, mai repede și mai eficient. O să ai parte atât de teorie, demonstrații cât și de practică.

La fiecare live vei avea teme pe care este nevoie să le execuți și împreună să le dezbatem.

Pentru că este un program foarte complex, vreau să mă asigur că acest curs este pentru tine. Drept urmare te invit la o discuție într-o sesiune gratuită cu mine.

Cine sunt eu: OMUL din spatele specialistului

Hai să ne conectăm de la om la om
DESPRE MARIAA IANOȘ

Sunt asistent medical, pedichiuristă certificată internațional și practic această meserie de peste 14 ani, viitor kinetoterapeut. Am început când aveam 30 de ani și de atunci sunt într-un proces de îmbunătățire continuă. 

Fac ceea ce fac deoarece sunt foarte pasionată de pedichiură și vreau să împărtășesc bucuria și roadele acestei meserii cu persoane dornice de progres & iubitoare de frumos și care pun accentul pe echilibru între sănătate ți frumusețe 🙂

De-a lungul timpului am ajutat multe cursante să evolueze pe plan personal și profesional. Tot ce predau am testat și îți pun la dispoziție experiența mea concretă, pe care am dobândit-o în 14 ani plini de succese, eșecuri și multă muncă.

Te pot învăța cum să evoluezi mai repede, cum să-ți fidelizezi clienții și să ai parte tot mai mulți oameni noi care îți vor serviciile.

Viitorul începe acum, nu mâine! Ajut persoanele pasionate de pedichiură să descopere tehnici moderne de a lucra pedichiuri medicale prin programe offline și online , astfel încât ele să poată realiza orice tip de pedichiură obținând echilibru între sănătate și frumusețe

Ce BENEFICII obții de pe urmat programului și cum te ajută

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului

Pentru că este un program foarte complex, vreau să mă asigur că acest curs este pentru tine. Drept urmare te invit la o discuție într-o sesiune gratuită cu mine.

Ce vei învăța la fiecare modul pentru a ajunge un pedichiurist de top

Vei fi un pedichiurist complet care știe cum să facă și să abordeze pedichiura medicală și corectarea unghiilor deformate și încarnate

1.Introducerea în pedichiură și tipuri de pedichiură
Vei știi în funcție de fiecare client ce tip de pedichiură se potrivește
2. Masuri de siguranță și igiena pedichiuristului
Vei știi abordarea corectă în care poți lucra
3. Echipamente necesare de lucru
Vei știi care este și ce este mai convenabil ca să poți lucra în condiții optime pentru tine și clienții tăi
4. Pregătirea corectă a spațiului de lucru
Vei învăța cum să îți creezi un spațiu de lucru igienic, armonios și frumos, astfel încât clienții tăi să revină cu drag, bazat pe o maximă igienă. 
5. Instrumente necesare și descrierea acestora
Îți spun și de ce instrumente ai nevoie pentru a face pedichiura medicală ideală mai repede de o oră. Îți arăt și ce instrumente să folosești pentru fiecare tehnică în parte, deoarece astfel poți lucra mai rapid și eficient.
6. Protocolul de sterilizare 
Te învăț cum să cureți, dezinfectezi și sterilizezi instrumentele. Astfel veți fi în siguranță, atât tu, cât și clienții tăi.
Sterilizarea e fundația esențială pe care vom pune restul cunoștințelor. Cei care nu își sterilizează corect instrumentele riscă să se îmbolnăvească sau să le facă rău clienților.
 7. TEMĂ: Realizarea sterilizării înregistrare video cu procesul și postarea video-ului în comentarii la secțiunea  TEMĂ 1 de grup.

1. Anatomia unghiei

2. Structura unghiei
Vei învăța bazele anatomiei unghiei și structura unghiei. Aceste lucruri te vor ajuta mult deoarece îți vei mări încrederea de sine, vei inspira profesionalism clienților și o să poți alege cu încredere cea mai utilă abordare de lucru pentru fiecare tip de unghie în parte.

3.  Anomaliile unghieiȘtiai că multe boli se văd în unghiile de la picioare, chiar și cu 2 ani înainte ca acestea să aibă un impact puternic asupra corpului? În unghii se poate vedea chiar și un început de CANCER sau diferite deficiențe din corp.

4. Capetele de freză și tehnici de utilizare în pedichiura
 Vei știi cu ce capete de freză poți lucra în curățarea unghiilor și tălpile cu probleme 

5.Tehnici de utilizarea forfecuție
Când și unde poți folosii forfecuța astfel încât timpul de lucru să se scurteze

6. Curățarea și igenizarea unghiilor fără probleme și a cuticulelor
Vei învăța tehnica DRY și combi în pedichiură. În plus, îți arăt și cum să tai și să pilești unghiile CORECT. 

Dacă nu faci asta poți încarna unghiile clienților sau să le provoci neplăceri. Vei afla și când e nevoie să tai unghiile drept și când rotund, iar pe deasupra îți zic de ce aceste lucruri sunt importante.

7. Tehnici de lucru în curățarea cuticulelor problematice
Vei învăța cum să lucrezi pe cuticule problematice, ce instrumente să folosești și ce produse

8. Tehnica masajul picioarelor

9. Piciorul – Scheletul piciorului

10. Structura piciorului

11. Tipuri morfologice ale piciorului

12. TEMĂ: Realizarea unei pedichiuri după tehnicile învățate și postare poză în comentarii la secțiunea TEMĂ 2 grup

1.Scoaterea bătăturilor subunghiale
Vei învăța diverse tehnici personalizate pentru a scoate bătăturile subunghiale

2. Onicoliza și modul de abordare
Vei învăța cum să cureți și să igenizezi o onicoliză.

3. Tipuri de onicoliza
Tu ești printre singurele persoane care vede picioarele clienților. De aceea, te antrenez să identifici problemele pe care le au aceștia și să decizi dacă e sigur să le faci pedichiură sau dacă e mai înțelept să-i trimiți la doctor. În unele cazuri nu trebuie să-i faci clientului pedichiură SUB NICI O FORMĂ!

4. Protezarea Unghiilor- cum o realizăm și din ce
Vei învăța metoda corectă și sigură astfel să nu îți rănești clienții.


5. Recomandări după realizarea protezării- ce să facă și ce să nu facă clientul acasă
Vei știi să-ți îndrumi clienții corect pentru a fi în siguranță

6.TEMĂ: Curățarea și igienizarea unei unghii cu onicoliză și postarea pozelor în comentarii la secțiunea TEMĂ 3 grup

1.Tipuri comune de infecții fungice
2. Onicomicoza
3. Tipuri de onicomicoze
4. OSDL-Oniconicoză Superficial-Subunghială Distală Laterală
5. OSP- Onicomicoză Superficială Proximală
6. OSB- Oniconicoză Superficială Blanqueada- Albă
7. ODT- Onicomicoză Distrofică Total
8. Măsurarea unei onicomicoze, cât la sută a afectat unghia
9. Ce recomandări facem în funcție de gradul de afectare a unghie
10. Ce recomandări facem în funcție de afectarea unghiilor
11. TEMĂ: Realizează o pedichiură care este la alegere din cele prezentate, modul de abordare al acesteia și recomandările clientului. Postează tema în comentarii la secțiunea TEMĂ 4 grup 

1.Noțiuni generale de transmitere și prevenire a bolilor
2. Bacteriile
3. Virușii
4. Problemele unghiilor și ale tălpilor
5. Tinea pedis – Picior de atlet
6. Onychauxis – Unghii îngroșate
7. Onychatrophie – Placa unghială mică
8. Pachyonychia
9. Onycogrifoza
10. Paronychia- Panarițiu
11. Candida albicans
12. Hematomul
13. Melanonychia
14. Psoriazis
15. TEMĂ: Realizarea unei pedichiuri cu una din afecțiunile de mai sus cu abordarea și recomandările clientului. Postează tema în comentarii la secțiunea TEMĂ 5 grup

1.Anatomia pielii
2. Structura pielii
3. Calusul
4. Clavusul – Helomul
5. Diferența între calus și clavus
6. Keratozele – Hiperkeratozele
7. Calozități plantare – tipuri de bătături
8. Soluțiile Keratolitice
9. Călcâie crăpate – Fisuri Calcaneene
10. Tehnici rapide de salon pentru curățarea bătăturilor/tălpilor și citirea dermatoglifelor indiferent de stadiu 
11. Modul de abordare și recomandările clientului acasă
12. Examinarea piciorului și a  tipului de mers – încălțămintea
13. Hiperhidroza
14. Flictene – Bășici
14 TEMĂ: Realizarea unei curățări de talpă cu una din tehnicile învățate.  Postează tema în comentarii la secțiunea TEMĂ 6 grup

1.Onychocryptosis – Unghiile încarnate
2. Simptomele unghiilor încarnate
3. Cauzele unghiilor încarnate
4. Factorii de risc care pot duce la încarnarea unghiei
5. Prevenirea unghiilor încarnate
6. Stadiile de încarnate și tehnica de lucru
7. Tehnica copolinului
8.Orthonixia
9.Tehnica Fir de Titan
10. Ce este sistemul fir de titan
11. Cum este acest sistem de corecție al unghiei
12. Când apelăm la această tehnică de a corecta unghiile încarnate/deformate
13. Unde îl poziționăm
14. De ce folosim acest sistem
15. La cât timp îl schimbăm
16. Tehnica benzi kinesiologice- Taping
17. Instrumentarul folosit pentru aceasta tehnică

18. Recomandări pentru client după aplicarea sistemului
19. Greșeli în aplicarea lui și prevenirea acestora pentru a nu produce onicoliza
20. Aplicarea sistemului unghiile mari
21. Aplicarea sistemului unghiile mici
22. TEMĂ: Aplicarea unui sistem unghie mare.  Postează tema în comentarii la secțiunea TEMĂ 7 grup 

1. Recapitulare
2. Fișa clientului
3. Marketing
4. Promovare
5. Prețuri
6. Eficientizarea procesului de lucru
7. Personalizarea metodei de lucru pe fiecare client în parte
8. Tipurile de clienți și metode prin care îi abordezi eficient
9. Tips & Tricks: ce faci când lucrurile nu ies cum plănuiește
10. Discuții libere pe subiecte de interes
11. Feedback

Te răsfăț cu drag cu niște resurse valoroase extra:

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
bb56da35-62e1-4c82-8c20-9083e7e6be83
Lecții înregistrate:- Pedichiură estetică și aplicarea ojei semipermanente, -Verucile plantare + Webinar- Maraton de Încredere în sine și convingeri limitative

80df5b28-7419-490b-9489-9df808391226
PDF - Ghid practic 50 de afecțiuni și anomalii ale unghiilor

Pentru că este un program foarte complex, vreau să mă asigur că acest curs este pentru tine. Drept urmare te invit la o discuție într-o sesiune gratuită cu mine.

BANII ÎNAPOI ÎN CONTUL TĂU!

Garantez fără nici un fel de ezitare pentru tot cursul și pentru asta îți ofer cea mai bună garanție posibilă

Dacă nu ai învățat nimic la terminarea cursului și tu ai avut o implicare și prezență totală, ți-ai făcut toate temele, îți dau banii înapoi fără să ezit.

CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI LA ACEST CURS

Șansa de a participa la cel mai complex și complet curs de pedichiură de pe piață

Modul în care tu vei fi o pedichiuristă mai experimentată, încrezătoare și împlinită

Informația și educația te face puternică, vei știi cum să gândești pentru a avea mai mulți bani & clienți și pentru a progresa constant în domeniul pedichiurii

Implementarea serviciilor noi pe piață, astfel încât tu să fi un pedichiurist complet

Tehnicile moderne în pedichiură te va diferenția de alte pedichiuriste și îți vor face clienții să plece de la tine mai relaxați și binedispuși. Aceste tehnici poate fi și un avantaj cu ajutorul căruia îți poți crește prețurile

 

Îți arăt ce ai de făcut concret dacă vrei să ai un venit mare din pedichiură și cum să oprești autosabotarea financiară;

Toate beneficiile menționate mai sus la descrierea cursului le vei pierde

Vei merge în continuare pe o cale plină de confuzie și neîncredere, câți bani vei pierde oare în timp? 

 

Mii de lei? Zeci de mii? Mai mult? 

 

Ce spun oamenii despre munca mea Împărtășesc cu tine o mică parte din părerile celor pe care i-am ghidat

Să recapitulăm! Un scurt rezumat a tot ce am spus că primești

Pentru că este un program foarte complex, vreau să mă asigur că acest curs este pentru tine. Drept urmare te invit la o discuție într-o sesiune gratuită cu mine.

Contactează-mă acum

Îți răspund cu răbdare, calm și drag la orice întrebare legată de participarea la programul de mentorat

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!