MINI CURS GRATUIT TIPURI DE ONICOMICOZE 


Învață cum să recunoști Tipurile de Onicomicoze  în Pedichiură 

Descoperă modul de abordare al unghiilor cu probleme

Abonează-te ca să primești cursul gratuit  în 5 lecții prin e-mail despre Tipuri de Oniconicoze și abordarea lor

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Mariaa Ianoș

Am început de la -zero și acum sunt manichiurist, pedichiurist, stilist protezist unghii tehnice, asistent medical, trainer, antreprenor și viitor kinetoterapeut.

Acum aproape 14 ani am revenit în Romania după 10 ani petrecuți în Spania. Aveam doar voința, motivația și dragostea pentru unghii. Fară alte avantaje, cu foarte puține resurse financiare sau relații in oraș. După acești 10 ani petrecuți peste hotare mai aveam doar o prietena aici în tara, căreia vreau sa-i mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat ~ Alina. Totul era străin!

Aveam experiența în a mă adapta și a lucra cu publicul așa că m-am mobilizat chiar dacă auzeam în jurul meu  “… și acum, ce o sa faci cu manichiura și pedichiura” eu am continuat să cred în mine și în sinele meu suprem.

Experiența acumulata am folosit-o la construirea brandului @Mariaa Ianoș Nails Studio&Academy devenind fondatoarea scolii cu același nume

Am urmat cursuri de perfecționare și scolii din: Romania, Rusia, Ucraina, Spania cu traineri internaționali.

Ca și trainer în acești ani am instruit și îndrumat cursantele să se descopere profesional și personal. Cursurile mele îmbina cunoștințe în Nail Art și psihologie. M-au ajutat și formările în NLP, COACHING și PUBLIC SPEAKER.

Am scris prima carte despre și cu pedichiură din România

 

Industria artiștilor Nail Art este una dura, iar concurența acerba. Însă este loc sub soare pentru toata lumea, iar daca îmi vei urma pas cu pas metodele predate în cadrul cursurilor mele cu siguranța îți vei găsi locul în aceasta minunata lume.

Ți-am pregătit multiple cursuri În care te învăț cum să-ți câștigi locul în Industria Beauty. Cu exemple din povestea mea și prin ceea ce am învățat de-a lungul timpului. Cu pași concreți pe care-i poți urma chiar daca ești la început de drum.

De ce sa mă alegi pe mine?
Simplu! Autenticitatea este la ea acasă.  Pun suflet în ceea ce fac, pasiunea o poți regăsi în fiecare interacțiune. Vei învăța alături de mine pe lângă teorie și practica. Mana mea îți va ghida mișcările și îți voi corecta alegerile atunci când ai nevoie. Iți ofer curajul să pășești într-o lume minunată iar eu voi deveni ghidul tău. Aici TU ești eroul!

Tehnicile predate sunt practicate și îmbunătățite mereu de către mine . Predau practică din practică!

Te aștept cu drag alături de mine în cursul gratuit!
Alătură-te unui vis ce devine realitate cu finalizarea fiecărui curs.

Viitorul începe acum, nu mâine!  Ajut persoanele pasionate de pedichiură să descopere tehnici moderne de a lucra pedichiuri medicale prin programe offline și online, astfel încât ele să poată realiza orice tip de pedichiură obținând echilibru între sănătate și frumusețe

Învață cum să recunoști Tipurile de Onicomicoze  în Pedichiură 

Descoperă modul de abordare al unghiilor cu probleme

Abonează-te ca să primești cursul gratuit  în 5 lecții prin e-mail despre Tipuri de Oniconicoze și abordarea lor

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!