Viitorul începe acum, nu mâine!

Te aștept cu drag alături de mine!

Aici este locul tau

Mariaa Ianos Nails Studio & Academy, este locul în care tu vei găsi cursuri fizice cât și online de manichiură, pedichiură estetică cât și pedichiură complexă.

Cursurile online

Acum mai mult ca niciodată, cursurile online reprezintă o perspectivă clară către viitor și realizăm importanța tehnologiei în dezvoltarea noastră personală.

Te aștept alături de mine

Dacă încă ești pe gânduri și nu te-ai hotărât ce trainer dorești să urmezi, îmi doresc să știi că alături de mine ai suportul și sprijinul meu pentru totdeauna.

Informații fără nici o barieră !

Cursurile online deschid oportunitatea de a învăța aproape orice, oricând, oricât indiferent de programul încărcat sau imposibilitatea de a ajunge în locul unde cursul la care dorești să participi se desfășoară.

Cursuri Online

Despre mine

Am început de la zero și acum sunt manichiurist, pedichiurist, stilist, protezist unghii tehnice, asistent medical, trainer si antreprenor.
DESCOPERĂ MAI MULT

Magazin online

Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt de calitate. Asigurăm stocurile și vă stam la dispoziție pentru orice informație legată de magazinul nostru aveți nevoie.
Cumpără acum

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi prima care afla noutatile!

Adresa ta de email
Error API

PEDICHIURĂ LA 360°
Fii în centrul atenției!

Vrei să primești GRATUIT cele mai bune sfaturi legate de pedichiura și ingrijirea ta personală? Introdu mail-ul tău mai jos și-ți trimit sfaturi și bune practici!